Vores hunde

Vanilla Creek´s Pure vanilla

"Peanut" er efter vores hovedstambogs tæve Vanilla Creek´s Grissini alias Pasta og faren er multi Champion Lab Heartbreakers Sailor. Peanut er en klassisk aktiv glad labrador med et mildt sind og temperament.

Vanilla Creek´s Noodles

Vanilla er afkom af vores avlstæve Pasta, som tidligere har haft to kuld. Pasta er 4. generation af Vanilla Creek opdræt og har ved de to tidligere kuld, leveret sunde og raske hunde med et dejligt temperament.

Vanilla Creek´s Miss Muffin

Muffin er afkom af vores avlstæve Pasta. Hun er en hund med skøn energi og arbejdslyst. Med energien kommer også mange sjove oplevelser, - Muffin træder virkelig i karakter som en arbejdsglad labrador, når hun bliver trænet

Vanilla Creek´s Grissini -
PENSIONIST

Pasta er vores eget opdræt og vi er stolte over at have fremavlet en så velfungerende, harmonisk og smuk hund. Hun er altid en glad hund og har en god energi. Super samarbejdsvillig og lydig.

Hunde vi mindes

Coco Loco´s Kiss proff

Yankie som er opdrættet af Kennel Coco Loco er en super rolig og lydhør tæve. Særdeles velegnet brugshund med instinkterne siddende uden på tøjet, en rigtig "pleaser". Hun ses konstant med en bamse i munden.

Coco Loco´s rum ´n´raisin

Müesli er opdrættet af Kennel Coco Loco og er en ekstrem hengiven og super kærlig hund. Hun er en kæmpe kælepotte og meget loyal.

Vanilla Creek´s amarilla

Feta er en rigtig omgængelig hund. En hund der gerne vil være sin ejer nær og elsker at arbejde.

SKULD ALSACE "COOKIE" / R.I.P.

Cookie er en rigtig omgængelig hund. En hund der gerne vil være sin ejer nær og elsker at arbejde.