Om OS

Ca 15 min udenfor Roskilde på Granbakken 9, har min mand og jeg bosat os ved fjorden. Her er gode rammer for et godt hundeliv og et sundt miljø til hvalpe opdræt med stor have og masser af plads. Huset rummer desuden også kat og børn.

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og Dansk Retriever Klub og har gennemgået DKK´s opdrætter uddannelse.

Vores hunde er altid i centrum og en del af familien. De bor i huset med os og har deres faste rutiner med at søge mad i græsset, gå i skoven, tage med på indkøb og bade i fjorden om sommeren. Derudover går de ind imellem på udstillinger og jagt. Vi nyder labradorens enorme alsidighed og evne til at tilpasse sig enhver situation. Den bliver belønnet med et aktivt og sundt liv.

Vi bestræber os på at avle velfungerende og race typiske labrador med vægt på sundhed og temperament. Vi er som DKK opdrætter underlagt nogle etiske regler og krav som vi opfylder og alle vores hunde er røntgenfotograferet på hofter og albuer, samt øjenlyst og gentestet for arvelige sygdomme. Derudover er de også testet for EIC, CNM og HNPK

Vi passer gerne hunde af eget opdræt, hvis familien skal holde ferie.

Ind imellem har vi et hvalpekuld og kommende hvalpekøbere kan således bruge hjemmesiden og facebook til, at følge kuldet indtil de skal flytte hjemmefra.