Køb af hund

Socialisering

Når du køber hvalp hos os, vil de være 8 uger gamle og der medfølger en DKK stambog. De vil have gennemgået et sundhedstjek hos dyrlægen, fået 3 ormekure, blevet chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister. Derudover medfølger også en vejledning mht. pasning og fodring i den første tid. Der vil blive skrevet en DKK Købsaftale der giver god information omkring selve købet og vi tilbyder alt den råd og vejledning der skulle blive brug for.

I de 8 uger hvalpene er hos os, gør vi en stor indsats for at præge og socialisere dem korrekt. De bliver født i huset hvor vi dagligt har dem i hænder og de vil blive præget på børn, hverdagslyde, andre slags dyr og hvad livet nu ellers byder på i en familie. De vil også blive præsenteret for vildt og hvalpetestet når de er omkring 7 uger gamle. Når de har fået øjne er kommende hvalpekøbere velkomne til at besøge dem, gerne flere gange og der vil også være en ugentlig opdatering på hjemmesiden med billeder af hvalpene. Selve udvælgelsen sker først når de er omkring 6-7 uger gamle, det er vigtigt at vente så længe, så vi lærer hvalpene rigtig godt at kende og derved sammen kan finde lige præcis den rette hvalp til den kommende familie.

Forventninger

Til gengæld forlanger vi at kommende hvalpekøbere gør sig nogle tanker omkring det at få hund og stiller sig selv disse spørgsmål:

  • Kan jeg tilbyde en hund et sundt og aktivt liv?
  • Har jeg tiden til et nyt familiemedlem?
  • Er jeg indstillet på at ting kan blive ødelagt i hvalpetiden?
  • Er jeg klar over at labradoren oprindelig er en jagthund og derfor trives bedst ved aktivering?

Det er først og fremmest familiehunde vi har og vi glæder os over de kuld der kommer til verden, men det er altid med et stik i hjertet vi siger farvel til hvalpene og det er vigtigt for os at sikre, at de kommer til gode familier. Vi lægger en masse energi og tid i de første 8 uger af deres liv, og håber derved at de næste 10-12 år bliver til glæde for jer.

Hvad kendetegner en labrador ejer

Lyst til at dele sine ejendele med en hund, som bærer rundt på alt hele tiden. 

Et afslappet forhold til hundehår på tøjet, i møblerne, i bilen og i maden. 

Udemennesker som ikke lader sig afskrække af dårligt vejr og derfor besidder en del vandtæt tekstil og terrængående fodtøj, samt pandelampe og refleksvest. 

Evnen til at være overbærende når labradoren - igen - har kastet sit graciøse legeme i den sorteste skovsø eller har taget truckerbad i en mudderpøl, som er opblandet med hestepærer.  

Har gode sociale kompetencer og finder - som deres hund - hurtigt ind i hundeejer fællesskaber og træningsgrupper. 

Kan fremfinde en begejstret mine og ditto lyd når labradoren stolt bringer et mumificeret lig af en forhenværende fugl, som man forventes at modtage med stor påskønnelse, som havde det været en fasan til aftensbordet.